Mitt eget hem har startat krig mot mig och min vänstra stortå. Överallt lägger den fram saker som jag sparkar in min stackars tå i. Typ soffor, konstiga träsaker och trösklar. Det började i torsdags och så vitt jag märker pågår det fortfarande. Jag vet inte vad jag gjort för ont men jag ska försöka komma på det innan jag bryter en tå till.

I torsdags var jag och lilla Therese ute och vandrade runt i nån sorts nationalpark mellan Dalby och Södra Sandby. Jag trodde det skulle vara massa konstiga blommor och stora fjärliar som flög runt där, men det visade sig att den milslånga sträckan vi gick till största delen bestod av helt vanlig grusväg. Får kanske ta och kolla upp hur kriterierna för att det ska klassas som nationalpark egentligen ser ut. Möjligt att det kan behöva revideras. Men förutom det så var det riktigt trevlig och mysigt. Varm oboy och mackor hade vi tagit med oss också. Det var till och med så roligt att vi gjorde ungefär samma sak idag igen, fast på ett annat ställe. Dagens promenad var dock lite mer händelserik då vi gick runt och utforskade stigar och skogsdungar istället för parkeringar. Och det bästa av allt var att vid ett hus vi passerade stod vid vägkanten precis en sån rosa liten bil jag hade när jag var liten. Den hette Grisen och man tankade den genom att stoppa in vinbärskart i ett litet hål därbak. Fantastisk liten bil.

I fredags var jag, Leffe, Peter, Simon och Joel på after school. Ett riktigt bra påfund måste jag säga, nästan så det skulle kunnat vara min idé. Baren öppnade 15:00 och en stor kanna öl på två liter kostade 80 kronor. Där satt vi i ett par timmar och pratade skit, spelade kort och drack öl. Sen var det dags att springa hem för en snabb middag med lilla damen innan hon skulle iväg på jobbet. Innan hon stack iväg började hon lappa ihop min piratskjorta som fick lida hårt sist den användes. Sen fick jag ta över syandet och om nån undrar om det är svårt att sy efter att ha druckit ett par kannor öl så kan jag berätta att så är också fallet. Men resultat blev förvånansvärt bra. Klippa lite här, sy lite där sen var det som en ny skjorta! När det var klart klev jag i hela piratkostymen och slängde mig på cykeln för att trampa iväg till Leffe. Där drack vi lite mer öl och lyckades via telefon övertala Stefan att komma hit på besök nästa helg. Det var inte speciellt svårt då allt jag lockade med var gratis öl och husrum. När förhandlingen var avklarad pallrade vi oss iväg till ett annat partaj. Det blev en tidig kväll vilket igår morse kändes rätt skönt. Det kändes dock lite konstigt att för en gångs skull inte fira Halloween som Spindelmannen. Han var utlånad och härjade förmodligen i skogarna utanför Rejmyre.

En klasskamrat till mig var med i Christer i P3 som veckans singel i fredags. Det fungerar ungefär som det där tv-programmet som Lotta Engberg hade förut där tre tjejer får svara på frågor sen väljs en ut som en vinnare och får gå på dejt. Det hela slutade med att tjejen han valde ut var Lina från Rissna som gick klassen under mig i Gällö. Världen är bra liten. Och på tal om det är det dags att krypa till sängs tillsammans med Therese, Pricken och Dennis.

Blog ImageBlog ImageBlog Image