Jag är nu ungefär tre veckor in i min praktik och än så länge är det både bra och dåligt. Bra är att jag trivs bra och alla är snälla och jag har lärt mig mycket nytt. Till exempel att enkelriktat bara är trams. Det dåliga är att det är väldigt lite larm… Dom i mitt skift påstår att det sällan är så lugnt som det varit sen jag kom. Det har till och med gått två nattpass då jag inte behövt kliva upp en enda gång, och det är lite tråkigt. Men innan det är sommar har jag förhoppningsvis fått min beskärda del. Om inte annat så har jag kommit igång väldigt bra med styrketräningen vilket känns skönt. Löpningen har också sakta men säkert träda in i mitt liv igen, men det går tungt som fan. Har tappat mitt löparpsyke lite grann och ger upp för tidigt. Men det är bara att bita ihop och bestämma sig så kommer nog även det på rätt spår.

Min ölpump fungerar nu fint kan jag meddela. Jag har tömt en tunna och imorrn kväll kan nog hända att det blir en till. Jag, Leffe och Joel ska nämligen ha lite uppvärmning tills vi ska på AC/DC. Vi ska alltså dricka öl och lyssna på AC/DC. (Therese jobbar om någon var orolig för henne.)

På lördag är det alla hjärtans dag. Det ska vi fira med att Therese ska jobba och jag ska återhämta mig. Så har vi det. På söndag har tydligen min kära sambo bjudit hit massa folk på brunch och semla. Jag har dock inte fått någon inbjudan så man kan nästan anta att jag är med och arrangerar det hela. Det ska bli spännande.

I förrgår hämtade jag vår lilla tv som har varit på reparation i fyra veckor. Dom hade bytt ut i princip hela tvn så jag var nöjd och glad när jag startade och började söka och ställa in kanalerna. Leendet vändes snart uppochner då det visade sig vara en stor röd flamma längst ner på skärmen. Det var alltså bara att packa ihop tvn och bege sig tillbaka till OnOff. Den skulle dock prioriteras den här gången så det kanske bara skulle ta två veckor. Kanske.

Idag har vi varit på spa. Jag tog ett Churchill-paket innehållande en helkroppsmassage och en helkroppspeeling. Inte en aning om vad Churchill har med det att göra men skönt var det. Att det var en försenad julklapp gjorde inte saken sämre.

Det snöar. Inte just nu men det har gjort, och det är minusgrader ute så snön ligger kvar. Helt sjukt.

Nu ska jag titta på när Therese bakar och göra klart mina sommarjobbsansökningar. Dessutom måste jag vara pigg och utvilad imorrn då jag ska få träffa den där hästen för första gången. Bruno heter han visst. Lite nervös är jag. Men det är nog värre för honom som inte alls är förberedd på att jag ska komma…

Ja just ja. På jobbet ligger det en bok full med citat från allt möjligt konstigt folk. Favoriten än så länge är: ”Det är roligt att leva. För då får en si hur det går.”

30 meter upp i luften.

Om man inte har köpt en p-skiva får man rita en själv.