Imorgon är det dags! För det som vi i den lilla familjen Norbeck-Nygren har tränat för hela våren, nämligen Göteborgsvarvet. Jag laddar med att kolla på Weeds och gräva ner i mig i php-kodning och Therese med att jobba. Leffes bil avgår 07.00 imorgon bitti och då är vi förhoppningsvis uppe, vakna och på plats. Vi åker upp till Göteborg, springer det där varvet och sen åker vi hem igen. En lagom dagsutflykt. Jag kan inte påstå att jag känner mig speciellt laddad, men å andra sida så gör man väl aldrig det. Och personligen slår jag helst ur underläge när jag inte känner att jag har någon press på mig. Bara springa för att det är kul, och går det bra så går det.

Apropå bra så hade jag igår redovisning av slutprojektet i kursen Grafisk design. Det gick mycket bra. Jag fick mycket beröm och flera tyckte mitt projekt var det bästa och det känns ju bra. Speciellt med tanke på att dom andra var blivande grafiker, arkitekter och allt möjligt annat konstigt. Om jag nu bara får motorcykeln såld till ett lagom överpris så kan man säga att jag är inne i ett flyt just nu.

Och apropå motorcykel så var det dags för första besiktningen av min motorcykel. Jag var lite halvnervös eftersom jag inte hade en aning om avgassystemet var godkänt, om det krävdes backspeglar och om min dåligt påklistrade bakreflex skulle gå igenom. Men även där gick det som på räls. Det enda som killen tjurade lite över var att bromsljuset lös hela tiden. Men det löste jag på plats med en skruvmejsel och lite 5-56 i brytaren vid bromspedalen. Sen var det som en helt ny cykel igen. Nu som sagt är det bara att vänta på att nån ska köpa den…

Therese brukar klaga lite då och då på att jag tycker att allt är så roligt och mår gott jämt. Jag försöker lära henne några av knepen och ibland lyckas det. En av mina största hobbys här i lägenheten är att titta ut genom fönstret på gatan nedanför och ropa åt folk att cykla fortare eller att dom är tjocka eller något annat roligt. Givetvis med fönstret stängt. På så vis har jag roligt och dom jag ropar åt blir inte ledsna. En så kallad win/win-situation.

Spotify är en rolig uppfinning. Tack vare det lilla programmet har jag idag lyssnat på allt från The Chordettes till Uriah Heep. Lite surt att Metallica inte finns med men dom är ju rätt sura av sig så det är inte så konstigt.

Någon gång ska jag på allvar ta tag i att försöka lära mig koda php. Som det är nu spenderar jag timmar och åter timmar med att klippa och klistra och gissa och klia mig i huvudet för att få det att fungera. Jag är helt övertygad att om jag börjar från början och försöker lära mig grunden och hur allt är uppbyggt skulle det gå bra mycket lättare. Meeeeen varför göra det enkelt för sig? Kolla på Jesus till exempel. Han dog, återuppstod och dog sen igen istället för att göra klart allt innan första gravsättningen. Jag gör som Jesus.

I förrgår var vi i en sån där rataffär. Typ loppmarknad eller vad man nu kallar det. Det var Therese som ville gå dit men det var jag som gjorde fynden. Fyra skruvar för fem kronor. Vilket kap!

Snart kommer Therese hem och då ska vi nog äta gröt. Gröt är bra skit!

Halvklippt

En vindögd katt på loppmarknad

Jag vet inte vad Therese tänkte bygga, men det blev ett fint bord till slut