Det här var ju ett tag sedan. Ett helt jävla tag kan man säga. Och det har runnit mycket vatten under broarna. Så för att komma igång igen kör vi en liten update på läget. Jag bor fortfarande i Lund men skolan är färdig och det här samboskapet lider mot sitt slut. Jag är inte arbetslös, men däremot gäralös; jag jobbar inte jättemycket och har således tokmycket fritid som mestadels spenderas med att träna eller spela tv-spel. Ibland lagar jag mat också. Vi har sagt upp lägenheten och Therese flyttar till Jönköping i början av april. Jag ska blir kvar i Lund. Vet inte riktigt hur och när och varför än, men det ger sig nog. Min livsplan går i stort ut på att försöka få ett heltidsvikariat här nere. Har kommit fram till att det nog är en bra början. Vi timvikarier är lovade heltid i sommar så det är en bra början, och sedan ryktas det lite lätt om att en rekrytering ska ske i höst. Till den sätter jag nu mitt hopp.

För tillfället är det lite osäkert vart jag ska ta vägen när Therese flyttar. Men förhoppningsvis har jag en lägenhet på gång som jag kan hyra fram till sommarens slut om allt går som det ska. Inte för att jag egentligen känner någon större oro. Nästan tvärtom så är jag tillbaka till ett läge där jag känner mig hemma. Saker och ting brukar lösa sig, och oftast till det bättre.

En liten sidoplan har börjat formas i mitt huvud vad gäller hösten. Kan tänkas att det blir lite mer studier, men det återkommer jag till en annan gång. Nu ska vi på middag hos syster Eskil. Förlåt, syster OCH Eskil ska det vara. Jag ska bjuda på efterrätt; ostkaka efter Per Morbergs recept. Resten av menyn står värdparet för.

I examenspresent fick jag en fin kamera som jag försöker använda så ofta jag får inspiration. Jag kan här bjuda på ett litet smakprov. Det ena kortet är på mig, dock ett par veckor gammalt så både skägget och frisyren har tagit ny form. Det andra är på köttfärslimpa. Vilket som är vad får ni lista ut själva.